Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود صباحی‌زاده، معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره زلزله شب گذشته در استان هرمزگان گفت: کانون زلزله در روستایی به نام سایه خوش قرار داشته است که ما بین بندر خمیر و بندر لنگه قرار دارد، اما واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این دو شهرستان متحمل آسیب نشدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر گروه‌های جهادی دانشگاه مشغول به فعالیت هستند؛ بسیج دانشجویی و گروه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اکنون در حال کمک به آواربرداری و بررسی شرایط هستند.

این عضو هیات علمی و استاد دانشگاه درباره شرایط برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان افزود: روز پنج‌شنبه ۸ تیر امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس دانشگاه آزا

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بندرعباس با اشاره به قرارگیری فضای دانشگاه به زلزله زدگان افزود: از شب گذشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر خمیر به دستور ریاست در اختیار مردم زلزله زده قرار گرفته و به‌رغم اینکه ساختمان‌های دانشگاه چند طبقه هستند و شاید خیلی مناسب اسکان نباشند، اما محوطه و فضای باز دانشگاه در اختیار مردم، دانشجویان و کارکنان دانشگاه قرار گرفته است تا بتوانند در این محیط اسکان پیدا کنند و تا صبح عده‌ای از مردم در آنجا ساکن بودند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های انسانی موجود دانشگاه آزاد اسلامی و تجربه این مجموعه در کمک‌رسانی و شرایط مشابه گفت: اعضای بسیج دانشجویی و گروه جهادی دانشگاه در منطقه حضور دارند و در حال نیازسنجی مجموعه هستند. در زلزله قبل که حدود یکسال پیش در منطقه فین استان هرمزگان رخ داد، بحث برگزاری کلاس‌های آموزشی و روانشناسی را داشتیم و اعضای گروه جهادی دانشگاه کاملا در آنجا مستقر بودند و به همین شکل در این واقعه حضور داشته و  بنا داریم تا کمک‌های نقدی‌ را  از طریق اساتید، دانشجویان کارکنان جمع‌آوری و به مجموعه‌ها مربوطه تقدیم کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بندرعباس در رابطه با مقاومت سازه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در استان و میزان مقاومت آنها در چنین حوادث غیر مترقبه افزود: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با توجه به اینکه هم معماری خوب و منطبق با شرایط استان‌ را دارا است و هم اینکه از سازه خوبی برخوردار است، جای نگرانی‌ را برای دانشجویان‌ کارکنان و خانواده‌های آنها باقی نمی‌گذارد و به راحتی در برابر زلزله‌هایی به شدت تا 7 ریشتر مقاومت می‌کنند. در دفعات پیشین مشکلی برای سازه‌های دانشگاه آزاد اسلامی پیش نیامد، اما با توجه به نظر متخصصان شاید نیاز به بهسازی داشته باشد، اما اکثر ساختمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل نوساز بودن مشکلی در این زمینه ندارند.

صباحی‌زاده درباره وضعیت دانشجویان خوابگاهی مستقر در استان تاکید کرد: ما در حدود ۳۲۰ تا ۳۵۰ دانشجوی خوابگاهی داریم و یکی از نگرانی‌های اصلی و جدی ما بحث دانشجویان خوابگاهی و شرایط خوابگاه‌ها بود که پس از پایان امتحانات در هفته گذشته، تقریبا تمام دانشجویان خوابگاهی به شهرهای خود برگشتند و خوابگاه‌ها و سرای دانشجویی را تخلیه کردند و در مجموع مشکل خاصی وجود ندارد.

وی افزود: عموم مردم که هزار و ۶۰۰ نفر هستند، تقریبا صد در صد منازلشان تخریب شده و از تمام دانشگاهیان دعوت می‌کنیم تا در بازسازی و بهسازی آنجا همراهی کنند. مدنظر داریم تا نیروهای مرکز مشاوره و روانشناسی و گروه‌های آموزشی و جهادی خود را در آن منطقه مستقر کنیم تا هم بحث مشاوره‌های روانشناسی را برای کودکان و بزرگسالان داشته باشیم و هم بحث بهسازی، آواربرداری و نصب چادرهای امدادی در آنجا با سرعت بیشتری پیشرود؛ همچنین بحث آموزش مهارت‌هایی که در این حوزه و در این شرایط مورد نیاز مردم و در دستور کار قرار گرفته است.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بندرعباس درباره تسهیلات و تخفیف‌های اعطایی به دانشجویان آسیب دیده و خانواده‌هایشان گفت: در اولین جلسه هیات رئیسه دانشگاه این موضوع را مطرح  می‌کنیم تا برای دانشجویانی که در کانون زلزله قرار داشتند و خود و خانواده‌هایشان دچار آسیب‌های مادی و معنوی شدند، امتیازاتی از قبیل تخفیف شهریه و همچنین خدمات و تسهیلات همچون وام‌های کوتاه مدت و موارد دیگر از این دست را برای آنها در نظر بگیریم. همچنین درباره خسارت‌های ناشی از زلزله برای کارمندان، همکاران و اعضا هیات علمی دانشگاه باید به این نکته تاکید داشت که هیچ گزارشی تاکنون به ما نرسیده است، چرا که با توجه به فاصله کانون زلزله از واحدهای دانشگاهی هیچ‌کدام از کارکنان در این شهرستان زندگی نمی‌کنند و مستقر نبودند.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1146262 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس دانشگاه آزاد اسلامی جهادی دانشگاه استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع استادان این دانشگاه بر لزوم همراهی، همکاری و تبیین طرح‌های اجرایی دانشگاه برای دانشجویان از سوی استادان برای دستیابی به موفقیت تأکید کرد.

وی، خطاب به استادان اظهار کرد: بنا به اقتضائات کاری، کمتر فرصت آشنایی و دیدار با شما عزیزان فراهم می‌شود و چه خوب است که مقدماتی فراهم شود تا استادان در فرصت‌های آینده با ظرفیت‌های دانشگاه بیشتر آشنا شوند، به‌خصوص منابع معنوی که از گذشتگان به میراث رسیده و امیدوارم نگهبان خوبی برای این میراث باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: آمار رشد اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد رو به رشد است و از ۱۴ شرکت برتر دانش‌بنیان کشور -که در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور داشتند- یکی از شرکت‌های ما در این جمع حضور داشت و موجب افتخار است که خاستگاه و محل رشد این شرکت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بوده است.

نجفی تبیین کرد: بیش از ۲۰ مجله با درجه ممتاز و شرکت‌های فناوری و مراکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان داریم و از همکاران خود تقاضا دارم که درباره شناخت ظرفیت‌های دانشگاه اهتمام ویژه‌ای داشته باشند و به ما ایده بدهند تا همگی با هم در مسیر پیشرفت دانشگاه قدم برداریم.

وی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور در موضوعات مختلف است، بنابراین از استادان تقاضا دارم که دانشجویان را با طرح‌های اجرایی از جمله طرح پویش آشنا و برای شرکت در آن ترغیب کنند تا با فضای اشتغال و کار آشنا شوند، چراکه علاقه‌مندیم دانشجویان ما فقط در حوزه تئوری موفق بار نیایند بدون اینکه در حوزه عملی و تجربی مهارتی داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با تأکید بر اینکه برای ما مهم است که درصد بالایی از دانشجویان ما وارد بازار کار شوند، ادامه داد: طرح دوم، طرح نشاط است؛ این طرح تنها مربوط به دروس معارف و عمومی نیست و باید به همه درس‌ها تسری پیدا کند و باید در این طرح، استاد، کلاس را به صورت کارگاهی در محیط مرتبط با درس برگزار کند تا فضایِ واقعی ملموس مرتبط با درس تجربه شود.

نجفی متذکر شد: تحلیل استادان برای دانشجویان بسیار مهم است و اگر استادان از طرح‌های دانشگاه استقبال نکنند با مشکل مواجه خواهیم شد و امروز کشور ما به شدت نیازمند نیروی متخصص است و باید کمک کنیم تا به این مهم دست یابیم.

وی با بیان اینکه معلمی انتخاب ما بود، چراکه معتقدم معلمی تنها با عشق استمرار می‌یابد، خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه دنبال پیشرفت هستیم، بنابراین ۸۰ شرکت دانش‌بنیان ما باید به ۳۰۰ شرکت برسد و همانگونه که در رشته‌های مامایی و پرستاری رو به پیشرفت هستیم، در رشته‌های فنی و مهندسی، انسانی و دیگر رشته‌ها هم باید پیشرفت کنیم.

دو اتفاق مهم آموزشی در دانشگاه آزاد اصفهان

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) هم اظهار کرد: با افتخار و مسرت، روز معلم و استاد را خدمت همه استادان تبریک می‌گویم و یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مطهری را گرامی می‌داریم، امیدوارم در عرصه علم، مفید واقع شده و جایی را باز کرده و اثری مثبت و ماندگار از خود بجای بگذاریم.

سیدحسن حجازی افزود: در سال گذشته، دو اتفاق مهم را رقم زدیم و در سال جاری دنبال ارتقای کیفیت هستیم؛ بخش نخست مربوط به اساتید وابسته و جذب آنها بود که در رشته‌های مختلف، فرآیند جذب آغاز شد و با جلسات مصاحبه این فرآیند در حال پیگیری است و در سال جدید به دنبال همکاری رسمی با این اساتید هستیم.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان متذکر شد: بخش دوم به‌کارگیری و استفاده از دستیاران آموزشی از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بود که فارغ از محل تحصیل دستیاران، از آنها استفاده کردیم و با استقبال دانشجویان دکتری مواجه شدیم و در این قالب همکاران خوبی یافتیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی